NSPIRE NORTH - TARINOIDEN TAKANA

 
 
marcel.jpg

Marcel Hägglund - Creative Director, Videographer & Photographer

Marcel on Nspire Northin luova johtaja ja kokenut hää- ja sisustuskuvaaja sekä ruokakirjailija. Hän tekee suunnittelutyön, koordinoinnin ja varsinaisen kuvauksen lisäksi videoiden jälkieditointia ja 3D-mallinnusta. Tarvittaessa hän tekee myös räätälöityä äänisuunnittelua ja musiikkia.

Marcel käyttää kuvatessaan pääasiassa Panasonicin GH5 kameroita ja ohjelmia Final Cut Pro, Photoshop, Adobe After Effects ja Autodesk Maya. DJI:n Mavic ja GoPro-kamerat kuuluvat myös vakiovarustukseen.

 
Niko.jpg

Niko Laurila - Contract Videographer

Nspire Northin videotuotannoissa Niko toimii toisena videokuvaajana. Niko on laajasti tunnettu hienoista maisemakuvistaan. Niko on myös yksityisyrittäjä ja ilmakuvauksen ammattilainen.

Niko käyttää Panasonicin ja Nikonin kameroita sekä DJI:n INSPIRE ammattikuvauskoptereita. Nikon kuvia löytyy PORTFOLIOsta Nikon nimellä varustettuna.

www.nikolaurila.fi     www.ilmavaltiaat.fi

 
17504281_1502478783126920_8776114761620450397_o.jpg

Sami Takarautio - Contract Photographer

Samin huikeat Lappi- ja metsästysaiheiset kuvat ovat sosiaalisessa mediassa monille tuttuja. Samin puoleen käännyn ensimmäisenä kun tarvitaan kuvia tai videoklippejä, jotka huokuvat pohjolan karua ja kaunista tunnelmaa.

Samin kuvia löytyy PORTFOLIOsta Samin nimellä varustettuna.

www.samitakarautio.com